Seuraa moottoriurheilukisoja livenä MacBookilla

Seuraa moottoriurheilukisoja livenä MacBookilla

Etkö päässyt paikan päälle seuraamaan kisoja esimerkiksi sen vuoksi, että kisat järjestetään liian kaukana? Monet moottoriurheilukisat striimataan tänä päivänä reaaliajassa verkossa, joten voit seurata suosikkikisojasi kätevästi omalla koneella juuri sieltä, mistä itse haluat.

Näin näet moottoriurheilukisat livenä

Kisojen seuraamiseksi livenä verkossa tarvitset luonnollisesti nettiyhteyteen liitetyn laitteen, kuten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Tietokoneen näytöltä kisojen seuraaminen on luonnollisesti mukavampaa, sillä esimerkiksi MacBook 16 -tietokoneen suuri ja tarkka näyttö takaa sen, ettet missaa kisasta yhtäkään tärkeää hetkeä.

Jos olet vaihtamassa vanhaa konetta uuteen tai muuten harkitsemassa tietokoneen ostamista, voi olla syytä miettiä, kannattaisiko seuraava tietokone hankkia käytettynä. Esimerkiksi Applen MacBook 16 on uutena todella arvokas tietokone, joten mikäli himoitset juuri kyseistä konetta itsellesi, voit säästää pitkän pennin hankkimalla sen itsellesi käytettynä.

Käytetyn MacBookin ostaminen onnistuu helpoiten mResellin verkkokaupassa, sillä kaikki tuotteet on huollettu valtuutetun Apple-teknikon toimesta. Saat myös tilaamallesi laitteelle jopa 12 kuukauden käyttöturvan mahdollisia järjestelmävikoja vastaan, joten voit tilata arvokkaammankin MacBookin ilman huolta siitä, että rahasi menevät hukkaan.

Sen lisäksi, että hankkimalla MacBookin käytettynä voit säästää jopa satoja euroja selvää rahaa, säästät myös luontoa, sillä käytetyn tietokoneen, puhelimen tai muun elektronisen laitteen ostaminen ei käytännössä kasvata laitteen valmistamiseen kulutettua hiilijalanjälkeä ollenkaan. Lisäksi, kun kuluttajat alkavat suosimaan elektronisten laitteiden ostoa yhä enemmän käytettynä, tämä laskee myös uusien laitteiden kysyntää markkinoilla, jolloin laitteiden ylituotanto vähenee.

Voit tehdä MacBook-kaupat turvallisesti mResellin verkkokaupassa, sillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 12 kuukauden käyttöturvaa on mahdollista pidentää tuotteen tilaamisen yhteydessä myös lisämaksusta jopa 18 kuukauteen, minkä ansiosta voit saada MacBookille haluamasi lisäturvan. Korttimaksujen ja verkkopankin lisäksi voit maksaa kaupassa turvallisesti Klarnan osamaksulla tai laskulla, mikä puolestaan lisää käytetyn laitteen oston joustavuutta entisestään.

Mistä voin seurata moottoriurheilukisoja livenä?

On hyvä pitää mielessä, että et todennäköisesti pysty seuraamaan aivan kaikkia moottoriurheilukisoja livenä. Joidenkin kisojen seuraamiseksi voi olla tarpeen, että ostat erillisen kisapassin, jonka avulla pääset ”kirjautumaan” kisan live-lähetykseen. Yleensä nämä kisapassit toimivat siten, että maksun suorittamisen yhteydessä sinulle toimitetaan erillinen koodi, jonka syöttämällä saat katseluoikeudet kisoihin. Toiset live-lähetykset voivat puolestaan olla suunnattu vain tietyissä maissa oleskeleville katsojille, mutta yleensä voit kiertää tätä maakohtaista rajoitusta hankkimalla esimerkiksi erillisen VPN-palvelun, jonka avulla voit siirtää tietokoneesi sijainnin VPN-palvelimen kautta siihen maahan, jossa kisoja käydään.

dante