Kukkatapetit saavat karskeimmankin moottoripyöräilijän herkistymään

Kukkatapetit saavat karskeimmankin moottoripyöräilijän herkistymään

Moottoripyöräily on tavanomaisesti sellainen laji, jota harrastavat vauhdin hurmasta sekä nopeasta elämäntyylistä nauttivat miehet sekä naiset. Mutta elämälle on hyvä löytää hieman tasapainoa, eli jos nauttii vaarallisista tilanteista sekä takaa-ajoista moottoripyörän selässä, niin silloin paino joka vaakaan on asetettu on aika pitkälti toisella puolella kyseistä vaakaa.

Pitäisikö moottoripyöräilyä harrastavan löytää siis itselleen myös lisäksi joku toinen hieman rauhallisempi harrastus? Tällaisia harrastuksiahan on tosi monia kuten esimerkiksi puutarhassa häslääminen, mutta yksi tavanomaisin harrastus joka tekee samalla myös kodista hieman rauhallisemman, on sisustus.

Tapetit

Moni on sitä mieltä, että sisustuksen keskipisteenä ovat seinät. Seinäthän ovatkin yksi asia johon huomio kiinnittyy heti ensimmäisenä kun kävelee sisään. Nykyaikana varsinkin kerrostalojen asunnoissa sekä toimistoissa ja kaikissa sellaisissa on kolkon näköiset maalatut seinät, jotka ovat kokonaan valkoiset. Nämä eivät kuitenkaan ole suinkaan kodikkaat, vaan perinteiseen suomalaiseen kotiin kuuluu seinille laittaa tapetit.

Esimerkiksi kukkatapetit ovat hyvin suosittuja nykyaikana. Jos haluaa saada kotiinsa kivan ja kodikkaan tunnelman, niin siinä tapauksessa kukkatapetit voivat olla oikea valinta. Toki kannattaa varmistaa, että tapetti vastaa sitä tyyliä, mikä kodissa on, jos tapetin laittaa vasta jälkikäteen esimerkiksi kun kaikki muu sisustus on jo tehty. Mutta aina on hyvä idea aloittaa sisustus tapetista, ja alkaa rakentaa sitten sitä oman näköistään kotia sen tapetin ympärille. Näin voi varmistua siitä, että kodista tulee kivan näköinen, jossa on hyvä olla.

Sisustus harrastuksena

Sisustus voi olla hyvinkin miellyttävä harrastus, sillä kun tulee kotiinsa levähtämään vaikkapa moottoripyörällä ajon jälkeen, niin voi katsella sitten samalla oman käden töitä. Sisustuksen avulla voi tehdä kodista hyvinkin tunnelmallisen, sekä miellyttävän paikan jossa voi olla oma itsensä. Sisustukseen kuuluu tietenkin kaikki, mitä kodista löytyy, kuten esimerkiksi huonekalut.

Huonekalut tavallaan täydentävät kodin tunnelman, ja ne ovatkin usein yksi kodin tärkeimmistä asioista. Esimerkiksi sohva tulisi olla juuri itselle sopiva ja mukavan tuntuinen, ulkonäköä unohtamatta. Onhan sohva nimittäin yksi paikka, missä useimmat voivat viettää hyvinkin paljon aikaa esimerkiksi televisiota katsellessa.

Lisäksi sisustukseen kuuluu esimerkiksi muut kotia ”täydentävät” asiat, kuten huonekasvit, joita voi sitten hankkia jotta saa kodista mukavan näköisen sekä kodikkaan oloisen. Täydentäviä asioita ovat myös esimerkiksi taulut, matot, erilaiset pienet pöydät sekä lipastot. Lista jatkuu loputtomiin. Sisustukseen kuuluu siis paljon erilaisia asioita.

Kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista, joka näyttelee kodissa pää-osaa, ovat tapetit. Ne ovat kodin oikeastaan tärkein asia, sillä eihän ilman seiniä olisi kotiakaan. Kannattaa seinistä siis tehdä kivan näköiset.

dante